08 sep 2011: Blööhh

CHAAAAA!
Kom hem från skolan för ett par timmar sedan.
Kollar på ett avsnitt jag missade av Pretty little liars just nu, sedan ska jag kolla på ännu ett avsnitt av Skins nästa avsnitt är Freddie längtar till Naomis avsnitt!
Nu kom Quinn.
Jag har ett stort rivmärke efter henne :S
Nu ska jag dra för Adrian vill kolla på traktor klipp på youtube.
ATT HAN ORKAR!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Frida

sv: Kaya är så jävla mycket snyggare än horan diana!Kaya har ett perfekt ansikte och kropp. Diana var en äcklig jävla hora i Glee och kommer alltid vara det i mina ögon. Desssutom har Kaya ett perfekt ansikte och kropp (fast hon kunde ha lite större bröst) och diana har en krokig näsa och ser ut att vara hämtad direkt från en trailer park (googla om du inte vet vad det är. Plus att hon ser extremt alldaglig ut.

2011-09-10 @ 00:41:27
URL: http://chafrida.blogg.se/
Postat av: Frida

Dessutom så har Effy en väldigt intressant och komplex personlighet. Även om man inte gillar Skins så är serien värd att kolla på just pga Effys personlighet. Visst att hon ligger runt med alla, men det är för att hon är en djupt deprimerad person och hon måste ha bekräftelse för att må aningen bättre. Dessutom har hon ett perfekt utseende som är to die for.Quinn däremot ser helt okej ut, men inte mer än så. Hon har en väldigt tråkig personlighet, om man ens kan kalla det för en personlighet. Det enda hon gör är att ligger runt med alla "snygga" killar hon ser eftersom hon är så jävla lätt att få i säng. Det är även därför hon är populär. Och seriöst, hon blev gravid med sin pojkväns bästa vän och blev helt förkrossad efter hon hade fött ungen och Finn inte ville ha tillbaka henne. En vecka senare blev hon tillsammans med Sam. Hur snygg du än tycker att hon är så måste du hålla med om att hon är en falsk slyna/hora/slampa/subba/bitch/bufféhora. Och ifall det nu är insidan som räknas är hon groteskt ful. Enda anledningen till att hon finns med i serien är för att det ska bli konflikter = drama = hjärndöda tittare. Producenterna behövde någon som skapade konflikter, hon passade in perfekt. Hennes karaktär är att skapa konflikter, få hatare, tittare och därmed pengar till studion.För att sammanfatta så är Effy extremt duktig på att visa sin mångfaldighet. Hon ligger runt på grund utav RIKTIGA skäl, hon har djup personlighet och riktiga komplex, alltså RIKTIGA anledningar till att hon gör som gör. Vilket i sin tur gör henne till en mer verklighetstrogen karaktär. Inte för att förstöra serien, men slutet av säsong 1 förstör henne rätt rejält, hon kände sig alltid skyddad utav sin bror men kunde inte göra det längre och sökte skydd från andra främlingar, trots att det gjorde att hon själv blev skadad, tillsammans med flera andra.

P.S. Hon sjunger bättre än "Quinn".Quinn, har ingen personlighet whatsoever. Hon är en karaktär som inte kan existera i det verkliga livet, ingen kvinna fungerar som henne. Ingen existerar med hennes personlighet helt enkelt, om dom nu inte kostar 250kr/timmen. Hon har dessutom personligheten av ett par begagnade kalsonger som inte blivit tvättade på 30 år, alltså inte speciellt trevligt... Effy kan i alla fall spela, riktigt bra skådespelerska dessutom. Hon går inte bara runt med samma ansiktsuttryck hela tiden och blir påsatt vart hon än går. Erkänn att du bara gillar Quinn för att:1: Du tycker hon är snygg.

2: Hon kan sjunga (Effy kan faktiskt sjunga bättre, du borde kolla upp det).

3. Din katt heter som henne.

4. Hon är populär, vilket gör henne till en förebild för småbarn som dig.Jag kan erkänna att jag gillar båda serierna, men Skins kommer alltid slå Glee. Du får ursäkta för det långa och rent av ha rätt att vara arg på mig för att jag säger vad jag tycker i denna kommentaren. Men du är nästan vuxen och förstår säkert att folk har olika åsikter.

2011-09-10 @ 08:10:24
URL: http://chafrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0